Miss World Hungary

2024.06.05. 10:16

Siófokon készülnek a királynőjelöltek a döntőre

Ahogyan azt már megszokhatták a Miss World Hungary szépségversenyt figyelemmel követők, idén is a Balatonnál trenírozzák magukat a versenyzők a döntőre.

Koszorus Rita

Mercédesz a királynő-jelöltek között.

Forrás: origo.hu

Elkészültek az első hivatalos fotók az idei Miss World Hungary döntőseiről, így a Somogyot képviselő Bujdosó Virágról, Vajda Mercédeszről és Tóth Rikker Fanniról. A szerdán bemutatott huszonegy versenyző hamarosan beköltözik a felkészítő táborba, ahol a június 23-i döntőre fognak készülni. 

Tíz évvel ezelőtt, 2014-ben volt látható először a közmédia műsorán a Magyarország Szépe – Miss World Hungary. 

A koronavírus járvány okozta kényszerszünet után tavaly ismét nagyszabású televíziós show-ban választották meg az ország legszebb lányát, Hacsi Boglárkát. 

Az idei évben június 23-án, vasárnap este 18.45 órától látható az élő műsor a Dunán, melynek műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert lesznek. 

A műsor közösségi média arca a koronáját átadni készülő tavalyi győztes, Hacsi Boglárka, aki rendszeresen bejelentkezik majd a verseny online felületein és kulisszatitkokat is megoszt majd az érdeklődőkkel.

Idén is a Balatonon készülnek

Megtudtuk, hogy a Mis World Hungary 2024 döntősei idén is a Balatonon készülnek a június 23-i megmérettetésre. A somogyi lányok is részt vesznek a két hetes felkészítőtáborban, amely június 11-én kezdődik Balatonfüreden, majd a szépségek a déli parton folytatják a tréninget életük nagy versenyére. A Június 16-tól ugyanis Siófokon, a Reed Luxury Hotelben folytatódik a tábor. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában