Fesztivállapot

2024.07.06. 08:29

Így buliznak a sztárok a Balaton Soundon

Összegyűjtöttük kedvenc celebjeink legjobb Balaton Sound-os posztjait az elmúlt napokból.

Koszorus Rita

default

Természetesen a Balaton Sound idén is rengeteg hírességet vonz Zamárdiba, akik szerencsére ezt nem rejtik véka alá és közösségi oldalaikon gazdagon posztolnak a zenei eseményről. 

Zimány Linda modell és most már jogász is, hol másutt pózolhatott volna a Soundon, mint a Fashion hub névre keresztelt helyszínen, amelyet a Balaton Sound bejárása során Lakatos Márk stylist mutatott be a sajtó számára. 

 

Egy másik szépség is tiszteletét tette a négynapos eseményen. Az idei Miss World Hungary balatoni versenyzője Tóth-Rikker Fanni is posztolt egy mosolygós képet a Soundról. 

Forrás: Instagram

Mi magunk kaptuk lencsevégre a Soundon a közismert rádiós személyiséget Cooky-t, amint épp Bárány Attila szettjét hallgatta. 

Fotó: Mócza Dániel

Szinte a Balaton Sound arca már Pumped Gabo, aki annak idején éppen a Sound által vált ismertté és aki idén is világraszóló félmeztelenkedést csapott a közeli hipermarketben. Persze ő is posztolt az eseményről, sőt szinte naponta oszt meg bulifotókat a fesztiválról. 

A Soundon van a kanadai magyar testvér pár a Vörös ikrek is, akik eddig nem osztottak meg sok tartalmat a fesztiválról, de azért ideiglenesen látható történetbe töltöttek fel néhány fotót Zamárdiból. 

A srácok tavaly is "hazajöttek" a fesztiválra, akkor egy vicces delfines videóval hívták fel figyelmünket magukra. 

A korábbi Tündérszépek és tavalyi Miss World Hungary versenyző Koncz Patrícia is osztott meg egy képet outfitjéről, amelyben az első napon fesztiválozott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában