Futás

1 órája

Beteg gyerekekért futott maratont Gyenesei Leila

Hatalmas öleléssel köszönte meg Flóra Leilának, hogy rá is gondolt futás közben. A 30-ik Spar Maratonon tempózott olimpikonunk.

Koszorus Rita

Gyenesei Leila a célban.

Forrás: Gyenesei Leila IG

A WonderFlora alapítvány színeiben vett részt a hétvégén a Spar Maraton futóversenyen - több kaposvári sportolóval együtt - Gyenesei Leila, aki váltóban teljesítette a verseny távját. A sportesemény után posztot is közölt a díszes éremről, amelyben azt írta hatalmas élmény volt számára a versenyen való részvétel. 

– Ma egy maratonváltót futottunk, WonderFloráért, és a CMT ritaka neurológiai betegségben szenvedőkért. Tudjátok, hogy imádok utcai futóversenyeken indulni, de ma nem csupán a futás volt klassz, a legcsodálatosabb pillanat most a célban ért, amikor Flóra megölelt és megkérdezte, hogy hogy vagyok, számolt be élményeiről a kaposvári olimpikon. 

A WonderFlora színeiben futó versenyzők azért vettek részt a sporteseményen, hogy fussanak azok helyett, akik ezt nem tehetik meg és erőt és biztatást nyújtsanak a CMT betegséggel küzdőknek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában