Gyermekgyilkosság

3 órája

Ismeretlenek voltak a gyámügy előtt a meggyilkolt kisfiú családi körülményei

Nem állt kapcsolatban a hatóság a Zákányban meggyilkolt kétéves kisfiú családjával, a gyámügy nem ismerte a körülményeket.

Marosi Gábor

A meggyilkolt kisfiú otthona

Semmilyen kapcsolata nincsen a Somogy Vármegyei Kormányhivatal Csurgói Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályának a Zákányban meggyilkolt két éves kisfiú, Kristóf családjával. Erről a kormányhivatal tájékoztatta szerkesztőségünket, miután megírtuk, hogy az áldozat egyik rokona azt mondta lapunknak, a gyermek édesanyja szólt a gyámügynek, hogy Kristóf még mindig nincsen otthon. A valóság ezzel szemben az, hogy a kormányhivatal hatósági és gyámügyi osztálya előtt a család ismeretlen volt, semmilyen jelzés vagy ügy kapcsán nem volt kapcsolata a családdal. 

A meggyilkolt kisfiú otthona
A meggyilkolt kisfiú otthona

A félreértés abból adódhatott, hogy nemcsak a gyászoló család, hanem sokan mások sem tesznek különbséget a családsegítő és a gyámüggyel foglalkozó dolgozó között. Ezért a szociális területen tevékenykedő munkatársat egy azonos szóval illetik. Ahogyan arról a Sonline.hu oldalon is beszámoltunk, kegyetlen gyilkosság történt az elmúlt napokban Zákányban. Disznóölő taglópisztollyal ölte meg két éves kisfiát az apa, majd napok múlva magával is végezni akart.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában