Szezonzáró családi és sportrendezvény

2024.09.11. 13:47

Sportnappal egybekötött homokvár építésre invitál Siófok nagystrandja

Itt az ősz, de még nem kell végleg búcsút inteni a vízpartnak! A Balaton partján a hűvösebb időben a mókázás és a sport váltja a fürdőzést.

Hajdú Marianna

Fotó: LeManna

Szeptember 21-én Siófokon, a Nagystrandon rendezik a BalaParty Szezonzáró Családi és Sportrendezvényt, amely egész napos kikapcsolódást kínál minden korosztálynak.

A program délelőtt az általános iskolás diákok ügyességi és gyorsasági versenyeivel kezdődik, ahol a gyerekek felső és alsó tagozaton is összemérhetik tudásukat. Délután a céges csapatok lesznek a figyelem középpontjába, ők 14:00 órától versenyezhetnek.

Az esemény különlegessége azonban a Családi Homokvárépítő Verseny, amelyre minden olyan család jelentkezhet, akik szeretnek együtt alkotni. Az ötletesség és kreativitás itt igazi előnyt jelent, hiszen a legszebb homokvárakat díjazzák! A nevezési díj csupán egy jó állapotú játék vagy iskolai eszköz, amit rászorulók számára ajánlanak majd fel a szervezők, így nemcsak egy kellemes napot tölthetünk együtt, de jótékonykodhatunk is. Nevezni szeptember 16-ig lehet, és az első 15 jelentkező család vehet részt a versenyen. Az eseményre homokot és vödröt a helyszínen biztosítanak, egyéb eszközökről a nevező családoknak kell gondoskodni.

A nap folyamán számos más program is készülnek a szervezők a résztvevőknek. Jónás Tamás bűvész lenyűgöző előadással készül a napon, a #HashtagEGG Toyge Kalandpark pedig további interaktív élményeket kínál. A Siófoki Állatvédő Alapítvány és a helyi állatmenhely bemutatói, kutyasimogatás valamint arcfestés, kézműves foglalkozások, sárkányhajózás és vízibicikli is színesítik a programot.

A rendezvény ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!