Eltűnt

2024.06.07. 13:02

Keressük a 15 éves Horváth Szilviát!

Kovács Gábor László

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnésének ügyében. A kaposhomoki kamaszt utoljára 2024. május 27-én reggel, az iskolába indulva láttak. A lány ezt követően ismeretlen helyre távozott, azóta pedig nem adott életjelet magáról. A felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri. Horváth Szilvia 160 centiméter magas, hosszú fekete hajú, barna szemű. Bal alkarján 10 centi hosszúságú „Anya” feliratú tetoválás található. Eltűnésekor kék miniszoknyát, és fehér színű Adidas papucsot viselt.

A rendőrség azt kéri, hogy aki tud róla, jelentkezzen a kaposvári rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tehet bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában