Rongálás

2024.06.13. 09:46

Légpuskával lövöldözött a szomszédja házára

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság, könnyű testi sértés és rongálás miatt emelt vádat egy középkorú férfi ellen, aki megütötte a Kaposvárhoz közeli községben a szomszédját, és a klímaberendezését is tönkretette.

Kovács Gábor László

Hosszabb ideje haragos viszonyban volt a szomszédjával, majd 2022 augusztusában arra hivatkozva, hogy beszélni szeretne vele, magához hívta az éppen hazaérkező másik férfit. Miután a sértett odalépett hozzá, hirtelen egy ütést mért ököllel a szomszédja arcára, aki ettől nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezen kívül azért is felelnie kell, mert nem sokkal később tönkretette a sértett házában felszerelt légkondicionáló egyik kültéri egységét, mivel bosszantotta a berendezés zaja. A férfi azonban még ennyivel sem elégedett meg, mert mindezeket követően egy légpuskával több lövést adott le a szomszédja házára, megrongálva ezzel az egyik ablakot, illetve a klíma egy másik kültéri egységét is. 

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlott ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában