Letartóztatás

2024.07.08. 09:39

A Balaton Sound koncertjei alatt ékszert fosztogattak az olasz fiatalok

Jelentős rendőri készültség volt szombaton a Kaposvári Törvényszék előtt, több szolgálati autó parkolt a Bajcsy-Zsilinszky utcában.

Kovács Gábor László

Információink szerint rendőrségi elővezetés történt, mert egy balatoni fesztiválon őrizetbe vett fiatalok letartóztatásáról döntöttek a törvényszéken. A hétvégén döntött a Kaposvári Törvényszék a Balaton Soundon garázdálkodó külföldi fiatalok ügyében. A kaposvári rendőrkapitányság munkatársai a múlt héten csütörtökről péntekre virradóra vették őrizetbe azt a négy olasz turistát, akik a közönséget fosztogatták a koncertek alatt, de lebuktak, és a helyszínen elfogták őket. 

A 30 év alatti fiatalemberek főműsoridőben, a nagyszínpad előtti tömegben értékesnek látszó ékszereket igyekeztek megkaparintani. Összesen 12 nyakláncot téptek le a sértettek nyakából, és volt olyan ellopott ékszer, aminek értéke másfél millió forintot tett ki. A Somogy Vármegyei Főügyészség ügyeletes ügyészségének indítványára a bíróság nyomozási bírája letartóztatta a négy gyanúsítottat, akiknek a lopási ügyében tovább tart a nyomozás. 

Borítóképünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában