Kék hírek - frissítve

2024.07.04. 10:47

Súlyos baleset az M7-esen: Teljes pályazár Siófok közelében

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán a 108-as kilométernél történt baleset miatt teljes útzárat vezettek be.

Hajdú Marianna

Fotó: H. Szabó Sándor

A 108-as kilométernél történt baleset miatt lezárták az M7-es autópályát Letenye irányába. Az MKIF tájékoztatása szerint a 105-ös kilométernél még el lehet hagyni az autópályát, a visszatérésre Zamárdinál van lehetőség. Az autósokat türelemre intik.
Az MKIF tájékoztatása szerint feloldották a pályazárat, de a Letenye felé a külső sávot még zárva tartják a takarítás és a helyszínelés idejére. További információkat kértünk a rendőrségtől, akatasztrófavédelemtől és a mentőktől. Válaszuk megérkezését követően olvasóinkat azonnal tájékoztatjuk.

Frissítés: 

A balesettel kapcsolatban Óvári Timót tűzoltó hadnagy, helyettes szóvivő közölte, hogy tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. Az érintett szakaszon egy személygépkocsi volt érintett a balesetben a pályatesten fennálló terelés miatt.
Sebő Katalin, a mentők kommunikációs munkatársa hozzátette, hogy a helyszínről egy 45 év körüli nőt súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban szállítottak kórházba.
A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtómunkatársa is megerősítte a hírt, miszerint az M7-es autópálya országhatár felé vezető oldalán, a 108-as kilométernél személyautó ütközött egy autópálya kezelő járművel. A baleset során személyi sérülés szerencsére nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás még tart - írta válaszában Vajda Eszter rendőrszázados.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában