Garázdaság

5 órája

Arcon ütötte magát és egy hirdetőtáblát is megrongált egy férfi idegességében

Olyan ideges lett egy férfi, hogy saját magát ütötte arcon, és megrongált egy hirdetőtáblát is Siófokon, ezért a Siófoki Járási Ügyészség emelt vádat ellene.

Fotó: Illusztráció!

A Siófoki Járási Ügyészség kisebb kárt okozó rongálás és garázdaság miatt gyorsított eljárásban emelt vádat azzal a húszas éveiben járó budapesti férfival szemben, aki erőszakos cselekményével botránkoztatta meg a járókelőket Siófokon.

A fotót a Siófoki Rendőrkapitányság készítette a megrongált hirdetőtábláról.

A vádirat lényege szerint a budapesti fiatal 2024 júliusában barátaival érkezett szórakozni Siófokra, amikor közöttük az éjszakai órákban nézeteltérés támadt. Az ittas állapotban lévő vádlott a veszekedés hatására olyan indulatos lett, hogy előbb saját magát ütötte arcon, majd szándékosan megrongálta az önkormányzati hirdetőtáblát is, amiben közel 100 ezer forint kárt okozott. A vádlott garázda cselekményét figyelemmel kísérték a közelben tartózkodó biztonsági őrök is, akik értesítették a siófoki rendőröket.  

Az ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő és megbánó, büntetlen előéletű vádlottat gyorsított eljárásban állította a Siófoki Járásbíróság elé. A bíróság 2024 szeptemberében megtartott tárgyaláson a férfit az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és őt 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Borítóképünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában