Fotók

2 órája

Gyorsriasztás: elszakította a gázvezetéket egy munkagép

Összesen tizenkét műszaki mentéshez és két tűzesethez riasztották az elmúlt napokban a tűzoltókat. A hétvégén többször a somogyi egységek segítségét kérték a mentőszolgálat munkatársai.

Harsányi Miklós

Egy balatonvilágosi asszony gondos órájának jelzésére vonultak pénteken  a siófoki tűzoltók – összegzett hétfőn a somogyi katasztrófavédelmi igazgatóság. Az egység bejutott a lakásba, ahol a beteget a földön fekve találták meg. A mentők kiérkezéséig a tűzoltók ellátták az asszony sérülését.

A látrányi Dózsa György utcájában egy munkagép elszakította a gázvezetéket péntek délután. A balatonboglári  és a helyi  tűzoltókat riasztották, akik a munkálatok ideje alatt biztosították a helyszínt.

Fotó: Látrány ÖTE

Lesodródott az útról és az árokban, a tetejére borulva állt meg egy személykocsi szombat este a 61-es főúton. Böhönye és Nagybajom között történt a baleset, ahová a böhönyei  tűzoltók vonultak. Az egység áramtalanította a kocsit, amelynek vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Fotó: Böhönye ÖTP

Árokba borult egy személyautó vasárnap délután a segesdi Teleki és a Kossuth utca sarkán. Azt is közölték: a sofőr nem tudott kiszállni az autóból, őt a nagyatádi és a helyi  tűzoltók emelték ki a járműből. Az egységek áramtalanították az autót, majd egy erőgép kivontatta az árokból. A mentők a sérültet kórházba szállították.  

Fotó: Nagyatád HTP

Befogott a fék és füstölni kezdett egy személyautó jobb első kereke a kaposvári 48-as ifjúság útján. A gépkocsi vezetője aggódott, hogy a jármű kigyullad, ezért tűzoltói segítséget kért. A tűzoltók átvizsgálták az autót, de tűzre utaló jelet nem találtak. Az egység ezután megszüntette a forgalmi akadályt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában