Játékszabályok

2 órája

Kontrára rekontra, majd jött a pofon

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy negyvenes éveiben járó kaposvári férfival szemben, akinek nem tetszett a játékszabályok.

A férfi még januárban tért be az egyik kaposvári ételbárban, és miközben a pultnál várakozott, szóváltásba keveredett az egyik asztalnál kártyázó sértettel az általuk játszott kártyajáték szabályai miatt. 

Bar,,Poker,,2,Men,,Fight
Fotóillusztráció: Shutterstock AI

A vádlott a vita hevében az asztalnál ülő sértetthez lépett, akit ököllel megütött az arcán, majd egy alkalommal a térdével a fején is megrúgta. A támadás elől a sértett igyekezett kitérni, ezért felállt az asztaltól, mire a férfi további egy alkalommal az arcán lefejelte. A feleket végül a jelenlévő vendégek választották szét. A sértett a bántalmazás következtében ugyan könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a vádlott magatartása alkalmas volt arra, hogy a sértettnek súlyos sérülést okozzanak. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában