Tűzoltók

2 órája

Riasztották a mentőhelikoptert: egy ájult embert hoztak le az épület tetejéről

A tűzoltók mozgalmas hétvégét zártak: a 17 műszaki mentésen kívül öt tűzesethez is riasztották őket. Nemeskisfaludon vezetékre dőlt fát távolítottak el a böhönyei tűzoltók, Péterhidánál a vasúti sínekre borult fát fűrészelt össze a barcsi egység.

Harsányi Miklós

Fotó: Siófok HTP

– Kigyulladt egy személyautó a kaposvári Vásártéri úton – tájékoztatott hétfőn a somogyi katasztrófavédelmi igazgatóság. –  A lángokat egy arra járó szabadnapos tűzoltó fojtotta el egy porral oltó segítségével, a felforrósodott alkatrészeket a város tűzoltói visszahűtötték. Az egység hőkamerával is átvizsgálta a motorteret, kizárva a visszagyulladás lehetőségét. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A siófoki tűzoltók mentették meg az ájult férfit  Fotó: Siófok HTP

Eszméletét vesztett férfi mentéséhez riasztották a siófoki tűzoltókat szombat délután. Egy enyingi, három méter magas épület tetejéről kellett lehoznia az egységnek az ájult embert, akit ezt követően a mentőszolgálat munkatársai helikopterrel szállítottak kórházba. Kiégett egy személyautó szombat este Vízvár külterületén. A lángoló jármű oltásához a barcsi  tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral elfojtották a motortérből induló lángokat. A gépkocsi vezetője időben ki tudott szállni az autóból, így nem sérült meg.

 Fának ütközött egy személyautó Drávaszentes és Komlósd között Fotó: Barcs HTP

Fának ütközött egy személyautó vasárnap délután Drávaszentes és Komlósd között. A járműben csak a sofőr utazott, aki az összeroncsolódott gépkocsiba szorult. A barcsi  tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a sérültet, akit mentőhelikopter szállított kórházba.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában