Siófok pártalapon nem fejleszthető, ellenzéki pártalapon sem!

2024.06.06. 05:09

Siófok átfogó fejlesztésért kiált

Incze Domokos, műszaki ellenőr és építőmérnök azt mondta: a város érdeke a dinamikus fejlődés és a közösségi összefogás erősítése. Ő visszaállítaná a Siófok Kártyát, s támogatná egy új uszoda építését.

Sonline.hu

Incze Domokos siófoki képviselőjelölt bemutatja terveit között szerepel a Siófok Kártya visszaállítása, utak és járdák karbantartása és új uszoda létesítése is

Forrás: Incze Domokos

Incze Domokos 1959 óta él Balatonszabadiban, majd Siófokon. Útépítő technikumot végzett, és szakmájában dolgozott folyamatosan. A rendszerváltás után építőmérnöki diplomát szerzett Pécsett, a PMMF építőmérnöki szakán. Két lánya és három unokája teszik büszke édesapává és nagypapává.

– Keresztény családban nőttem fel. Tanulmányaim során településfejlesztésből is vizsgáztam, melyet úgy Siófok fejlesztési elképzeléseinek kidolgozásában is tudok hasznosítani” – mesélte magáról.

Városfejlesztés: Siófok Kártya, utak és járdák karbantartása

Szerinte annak, aki valóban a siófokiakért dolgozik, az képes felülemelkedni a személyes nézeteltéréseken, sérelmeken. Persze hazudni sem szabad! A siófokon élők joggal várják el, hogy állítsák vissza a Siófok Kártyát, adjanak több parkolási és egyéb kedvezményt a helyieknek, biztonságos legyen  a közlekedés, a tömegközlekedés. „A közterületek folyamatos ápolása, az egészségügy fejlesztése, a várakozási idő csökkentése és megszüntetése, valamint a vízelvezetési problémák megoldása is fontos célok.

Együttműködés és közösségi összefogás a fejlődésért

Incze Domokos szerint a strandok díjmentes használatának fenntartása (a Balaton mindenkié), a parkolóhelyek bővítése és az uszoda létesítése is kulcsfontosságú a 21. században.
– Jelenlegi helyzetben ugyanis ellehetetlenül Siófok a nyári szezonban a sok gépkocsitól. A biztonság növelése is fontos, annak ellenére, hogy nyáron megnövekednek a bűncselekmények. Kulcskérdés az elkerülő út mielőbbi megépítése, mert ez levenné a terhet a Sión átívelő hidakról, ezáltal élhetőbbé téve a belvárosi részt. 
Incze Domokos azt állítja: sok siófoki van, aki szinte mindent megtesz vagy megtenne azért, hogy Siófok egy stabil, fejlődő és élhető várossá legyen, csak ehhez szakítani kell a politikai szekértáborokhoz való ragaszkodással, mert a pártalapú megközelítés nem segít, ám erősen akadályoz!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában