Kaposvár

2024.07.04. 11:05

Elismerő oklevél a szerkesztőnek

A Magyar Katolikus Rádiót 2004-ben azzal a céllal alapította a püspökkari konferencia, hogy megerősítse és terjessze a társadalomban a keresztény értékrendet és erkölcsiséget – szerepet vállalva az egyház tanításának hirdetésében, a magyar és az egyetemes kultúra, valamint az anyanyelv megőrzésében.

Lőrincz Sándor

A rádió létrehozásának 20. évfordulója alkalmából a konferenciadíjakat és elismerő okleveleket adományozott a médium több munkatársának. Elismerő oklevelében részesült többek között Gulyás Lóránt, a Kapos Pont felelős szerkesztője is, aki a Magyar Katolikus Rádió Közéleti Szerkesztőségének munkatársaként az Agrár-világ, a Házunk táján, a Körkép, a Pannon-panoráma című műsorok, valamint a Vidékjáró magazin számára készít többnyire Somoggyal, Kaposvárral kapcsolatos, színes, élvezetes tudósításokat, riportokat – bemutatva ismert és kevésbé ismert személyiségeket. 
Az elismerést a testület nevében Veres András, a konferencia elnöke adta át Budapesten. A díjátadón részt vett Erdő Péter bíboros és Spányi Antal székesfehérvári megyés püspök, a rádió vezérigazgatója is.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában