Sonline.hu podcast

2024.09.12. 13:52

Együtt ünnepel a Kaposvári Campussal a somogyi vadásztársadalom

Sokat dologzik azon az Országos Magyar Vadászkamara Somogy Vármegyei Területi Szervezete és a Somogyi Vadászok Szövetsége a vadászat társadalmi elfogadásán. Ezt a célt szolgálták a nyári táborok is, amelyek rendre megteltek a Zaranyi erdőben.

Koszorus Rita

– Nagyon élvezték a gyerekek a programokat, amelyek során egyébként végig pedagógusok felügyeltek rájuk – mondta Kemenszky Péter, a vadászszövetség fővadásza és a kamara titkára. De a Sonline Podcast friss epizódjában arról is szót ejtett, hogy mennyire fontos a környezeti nevelés és az, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg az erdő élővilágát a gyerekek és általában az emberek. Éppen ezért idén már második alkalommal a KÁN kaposvári állattenyésztési napokkal együtt tartják a megyei vadásznapot. 

A rendezvény ezzel a somogyi nimródok ünnepe is, ahol minden már jól ismert vadásznapi programot megtartanak. A Sonline Podcast új adásából kiderül, hogy lesz Hubertus szentmise, trófeaszemle, de díjakat is átadnak és felavatják az elmúlt évben sikeres vadászvizsgát tett ifjú titánokat is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában