Kiállítás segíti a választást

Az idén is bemutatkoznak a somogyi középiskolák és egyetemek a Somogy Vármegyei Kormányhivatal hagyományos Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató rendezvényén.

Sonline.hu

Fotó: Bencsik Adam

A program október 2-án, szerdán, 9.30-tól 17.00 óráig, csütörtökön 8.00 órától 16.00 óráig látogatható. A kiállítás célja a 7-8. osztályos, vagy éppen érettségi előtt álló diákok támogatása az iskola- és pályaválasztással kapcsolatos döntéseikben. Az idén 68 standot lehet majd végigjárni, ahol 35 standon az oktatási intézmények mutatkoznak be, 17 pavilonban a duális képzésben részt vevő cégek, munkáltatók ismertetik meg tevékenységüket, további 16 standon a szakmai és partnerszervezetek, a fegyveres testületek, az OMSZ és a NAV is várja az érdeklődő fiatalokat. A Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály munkatársai online pályaorientációs tesztekkel várják a diákokat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában