Futás

2 órája

Dobogóra állhatott Szentesen Galambos

Az Alföldön rendezték az országos rövidtávú egyéni és sprint váltó bajnokságot; a több mint ezer induló között ott voltak a Zselic Tájékozódási Futó és Szabadidősport Egyesület versenyzői is. 
Az első napon az egyéni országos bajnokság volt Szentes belvárosában. A somogyiak közül a legjobban Galambos Erika szerepelt, aki az N55 kategóriában a második lett. Az N50-ben Schmal Kinga a hetedik helyen zárt, akárcsak az N55-ben Barát Imola, míg az F75-ben Kutnyánszky Ernő a 11., az F50-ben pedig Müller Balázs a 13. helyen végzett. 
Másnap Szarvas volt a házigazdája a sprint váltó ob-nak, ahol a V165-ös kategóriában (41 váltó) a Zselic Tájékozódási Futó és Szabadidősport Egyesület három csapata is érdekelt volt. A Csizmadia János, Galambos Erika, Müller Balázs összetételű egység a negyedik, a Radó János, Kutnyánszky Ernő, Schmal Kinga alkotta csapat a 11., a Kovács Ferenc, Barát Imola, Fodor Péter összetételű váltó pedig a 12. lett.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában