Ügyészség

2 órája

Versenycsíkokat húzott egy szeggel a szomszéd autójára, hogy bosszút álljon rajta

Kisebb kárt okozó rongálás miatt emelt vádat az ügyészség azzal a harmincas éveiben járó nővel szemben, aki egy szöggel okozott kárt a szomszédja utcán parkoló gépkocsijában.

Sonline.hu

Egy Kaposvár környéki faluban élő nő régebb óta haragos viszonyban volt a szomszédjaival. 2024 májusában észlelte a rosszakaró, hogy a szomszéd férfi az autójával nem állt be az udvarába, hanem azt kint hagyta a kerítés előtti hídon. Az asszony ekkor elhatározta, hogy a korábbi sérelmei miatt akként fog elégtételt venni, hogy megrongálja a sértett gépkocsiját.
A vádlott ezért a falu központja felé indult, majd amikor elhaladt a sértett autója mögött egy nála lévő szöggel 60 cm hosszan megkarcolta az autó csomagtartójának ajtaját, amit visszafelé jövet is megismételt. A vádlott cselekménye következtében a gépkocsi fényezésében közel 100.000,-Ft kár keletkezett. A vádlott azonban nem volt elég körültekintő, mivel egy biztonsági kamera rögzítette az általa elkövetett bűncselekményt.
Az ügyészség a benyújtott vádiratában a nő próbára bocsátására, valamint a sértettnek okozott kár megtérítésére kötelezte.

A fotót a Kaposvári Rendőrkapitányság készítette a megrongált gépkocsiról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában