Kultúra

Tegnap, 8:08

Egészen estig várják a látogatókat a somogyi kultúrházak

Tizenhat somogyi helyszínen zajlott kedden a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat.

Koszorus Rita

Siófokon a Kálmán Imre Művelődési Központban már késő délutántól várták az érdeklődőket, ahol korosztályonként szerveztek programokat. A babáknak ringató foglalkozás, a nagyobbacskáknak kézműveskedés, mesesarok a kistiniknek kreatív drámajáték volt a program. De gyakorlatilag bárki jól érezhette magát a programon, hiszen a felnőtteket hangfürdő és élőzenés jóga, valamint fényshow várta a színházteremben. 

 

Idén kibővült az országos programsorozat, hiszen a kultúrházak nem csak egy hétvégén tartanak nyitva éjjel-nappal, hanem egy egész héten át szeptember 23 és 29 között.  Változatos és értékes programokkal várják az érdeklődőket. A Magyar Népművelők Egyesülete által tizenhét évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja az, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az idei év jelmondata is minden nap értéket adunk, amellyel azt jelzik az intézmények, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában