Vízilabda

2023.08.21. 16:09

Nem kedvezett a szerencse a pólósoknak

A Magyar Vízilabda Szövetség elkészítette a BENU Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását, melyben a Kaposvári VK a Vasassal találkozik majd.

Klein Péter Nándor

Nagy csatában jutott tovább a valamivel esélyesebbnek tartott Miskolccal szemben a Kaposvári VK a BENU Magyar Kupa A jelű selejtezőcsoportjából. Surányi László tanítványai a Virágfürdőben rendezett kétnapos tornát a Bajnokok Ligája résztvevő Honvéd mögött a második helyen zárták, így bekerültek a legjobb nyolc csapat közé. A negyeddöntőben azonban igen nehéz feladat vár rájuk, ugyanis az Eurokupa címvédő, nyáron megerősített A-Híd VasasPlaket csapatát kéne elütni attól, hogy bekerüljön a legjobb négybe. A Kaposvári VK történelme során egy alkalommal, a 2013/2014-es idényben jutott be a legjobb négy közé, így most itt az esély Vindisch Ferencék előtt, hogy megismételjék ezt a bravúrt, amire egész Európa felkapná a fejét, hiszen nem egy, hanem két mérkőzésen kéne jobbnak lenniük az angyalföldieknél.

Az előzetes tervek szerint a BENU Magyar Kupa odavágóit pénteken, míg a visszavágókat vasárnap rendezik.

A negyeddöntők párosítása

EPS-Honvéd–Tigra-ZF-Eger

A Híd-VasasPlaket–Kaposvári VK

Genesys-OSC–Szolnoki Dózsa Praktiker

FTC-Telekom–BVSC-Zugló

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában