Karate

2023.10.21. 07:00

Remekeltek a barcsiak

Otártics Enikő, a barcsi Széchényi Ferenc Gimnázium tanulója nyerte a WKF Diákolimpia országos döntőjét Szigetszentmiklóson. Ezt az eredményt kadet korosztályban (A kategória) a 61 kilogramm felettiek súlycsoportjában érte el.

Gamos Adrienne

Erdős Zoltán és Erdős Martin tíz tanítványa négy barcsi intézményt képviselt a megméretésen. A 8-9 éveseknél érdekelt Kalmár Kevin (kumite, A kategória, -30 kilogramm) és a 12-13 éveseknél szerepelt Keszthelyi-Hajba Bolda (kumite, A kategória, -43 kilogramm) a dobogó második fokára állhatott fel az eredményhirdetésnél. Kalmár Kevin formagyakorlatával még begyűjtött egy ötödik helyezést is, mindketten a Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskola diákjai. A Dráva Völgye Középiskolába járó Kaiser Kristóf szintén ötödik lett (kadet, kumite, A., -57 kilogramm). 

A Balaton Budo versenyzői közül (edzőjük Somogyi Péter) Törzsök Tamás diákolimpiai bajnoki címet szerzett a 16-17 évesek haladó kategóriájában, +76 kilogrammban. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában