Röplabda

2024.01.22. 14:10

Egyiptomból érkezett az erősítés a kaposvári csapathoz

A török center, Ecem Sahin Tóth-Bodovics Hanna tehermentesítésére érkezett.

Sonline.hu

A napokban jelentette be a KNRC, hogy csatlakozott a csapathoz a 31 éves török center, Ecem Sahin. A 187 centiméter magas Sahin Egyiptomból tette át a székhelyét Kaposvárra, de korábban megfordult már a török és a szlovák élvonalban is. Törökországban két bajnoki aranyérmet szerzett, Szlovákiában pedig bronzérmes lett a csapatával a Szlovák Kupában.

A török center Tóth-Bodovics Hanna tehermentesítésére érkezik, aki már régóta egy makacs térdsérüléssel küzd. S mivel a kanadai szélső ütő, Caylee Parker távozott a csapattól, így újra hét légiós erősíti a KNRC együttesét, a három brazil, Sara Dias, Isadora Nicolai, Adriani Vilvert, a francia Pauline Martin, a portugál csapatkapitány, Marta Hurst, a holland Lavinia Maiorano és az újonnan érkező Ecem Sahin személyében.

A bajnokság állása: 1. Vasas Óbuda (12 12 0) 35 pont, 2. Swietelsky-Békéscsaba (12 8 4) 24 pont, 3. MÁV Előre Foxconn (12 8 4) 22 pont, 4. KNRC (12 7 5) 22 pont, 5. FATUM-Nyíregyháza (12 6 6) 19 pont, 6. UTE (12 5 7) 14 pont, 7. Szent Benedek RA (12 2 10) 7 pont, 8. DVTK (12 0 12) 1 pont.

***

Kedden késő délután dől el, hogy ott lesz-e a KNRC a Magyar Kupa legjobb négy csapata között, s készülhet-e az elődöntőre. A Swietelsky-Békéscsaba, a FATUM-Nyíregyháza és a Vasas Óbuda már bebiztosította a helyét a legjobb négy között.

A KNRC hazai környezetben, a Kaposvár Arénában fogadja az UTE csapatát a Magyar Kupa negyeddöntőjének második mérkőzésén, január 23-án 17.30 órakor. Az első meccset az UTE otthonában a végletekig elhúzták a csapatok, ugyanis öt szettre volt szükség, hogy eldöntsék a párharcot. A somogyiak kétszer is előnyben voltak, ám az újpestiek rendre egyenlítettek az álláson, végül a mindent eldöntő felvonásban két ponttal tudott nyerni a Kaposvár. Így egyáltalán nem ígérkezik könnyű összecsapásnak a visszavágó. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában