Kosárlabda

2024.06.11. 18:59

Visszatér Kocsis Zalán Kaposvárra

Kocsis Zalán ismét Kaposváron pattogtat, így újabb kaposvári kötődésű játékossal bővült a keret, tudtuk meg a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub oldaláról.

Paár Márk és Szőke Bálint után a következő biztos kerettag így Kocsis Zalán, aki akár magasposzton is bevethető, vele újabb sajátnevelésű játékossal erősödik a csapat a következő szezonra.

Boldog vagyok nagyon, hogy visszatérhetek a nevelőegyesületembe. Nagyon sokat köszönhetek a Kaposvárnak. Minden lehetőséget megkaptam itt korábban, hogy kosárlabdázó válhasson belőlem. Ezt a következő szezontól még jobban meg szeretném hálálni nekik.

– fogalmazott régi-új játékosuk Kocsis Zalán a keddi aláírás alkalmával.

Zalán egyébként 2019-ig játszott Kaposváron, majd a PVSK-t és az NKA Pécs gárdáit is erősítette a következő években a Piros-csoportban. Ezt követően 2022-ben visszatért a PVSK-hoz, de játszott a Salgótarján csapatában is, végül a legutóbbi szezont a Zöld-csoportban, a Tiszaújváros színeiben pattogtatta végig új igazolásuk.

HM-0035
2021.01.20_Salgótarján_Városi Sportcsarnok. Salgótarjáni KSE - NKA Pécs (69-80). FÉRFI NB I. B Piros - 2020/2021 - 3. FORDULÓ
Fotó: Hegedűs Márk

Öt éve igazoltam el, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem azóta a B csoportos bajnokságról is. A legutóbbi szezonom úgy érzem nagyon jól sikerült, így bizakodva várom a következő szezont. Fiatal sikeréhes, bizonyítani vágyó csapat leszünk, így mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy vissza jussunk az élvonalba. 

-bizakodott Kocsis Zalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában