Vízilabda

2 órája

A címvédővel találkozik a Kaposvári VK

A BENU Magyar Kupa negyeddöntőjében találkozik a címvédő Ferencvárossal a Kaposvári VK.

Klein Péter Nándor

Érdekes a sorsolás, hiszen a Kaposvári VK felnőtt csapata a bajnokságot követően, a Magyar Kupában is a világ legjobb együttesével, a Bajnokok Ligája címvédő FTC-Telekom együttesével találkozik. Az első felvonásra csütörtök este, 20.00 órakor kerül majd sor a Fradi Népligeti Sportközpontjában, míg a visszavágót egy nappal később, azaz péntek este 19.30 órakor rendezik Kaposváron, a Csik Ferenc Versenyuszodában.

Kaposvári Vk-DVSE
Újra a Fradi vár a Kaposvári VK együttesére 
Fotó: Muzslay Péter

– Jó, hogy ilyen sűrűn találkozunk a Ferencvárossal, hiszen ez egy remek felkészülési lehetőség számunkra a következő mérkőzésekre, mivel novemberben több rangadó is vár ránk – mondta Besenyei Áron, a Kaposvári VK játékosa, aki a nyáron érkezett a somogyi megyeszékhelyre.

Fradi-napokat tart a Kaposvári VK

A Kaposvári VK Fradi-napokat tart, hiszen mindent összevetve sorozatban háromszor találkozik Surányi László csapata a Bajnok Ligája, a Magyar Kupa, illetve a világ legerősebb nemzeti bajnokságának tartott OB I. címvédőjével. Az első felvonás borzasztóan sikerült kaposvári szempontból, ugyanis az első két negyedben még gólt sem dobtak, ezzel ellentétben a Fradi egy tucatig jutott.

– Kielemeztük a mérkőzést, a 12–0-s félidő katasztrófa, de utána összeszedtük magunkat, így a második félidei teljesítményünket kell megismételnünk – tette hozzá Besenyei Áron. – A célunk, hogy kevesebb gólt kapjunk, elöl pedig értékesítsük a helyzeteinket.

Érdekesség, hogy a Magyar Kupa negyeddöntőjében, a csoportmeccsekkel, illetve a bajnoksággal ellentétben lehet döntetlen, hiszen a továbbjutás az oda- visszavágós párharc összesítése után dől majd el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában