Labdarúgás

2 órája

Fővárosi matinén feledtetné a kudarcot a Rákóczi FC

A Ferencvárosi TC II. otthonában lép pályára vasárnap 11.00 órakor a Kaposvári Rákóczi FC a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Dél-Nyugati csoportjának 12. fordulójában.

Klein Péter Nándor

Nem vár könnyű mérkőzés a Kaposvári Rákóczi FC együttesére, ugyanis Székely Tibor tanítványai az eddig veretlen, s a legkevesebb, szám szerint kilenc gólt kapó Ferencváros második csapatához utaznak. A fővárosiak tizenegy fordulót követően 25 pontot szereztek, amivel a harmadik helyet foglalják el a tabellán, így pont a somogyiak előtt állnak.
– Egy tehetséges, fiatal csapat a Fradi II., melyet technikás és gyors játékosok alkotnak, ennek is köszönhetik azt, hogy ilyen remek eredményeket érnek el – mondta Alessio Mazzonetto, a Rákóczi FC középpályása, aki éppen a Ferencváros második csapatától érkezett Kaposvárra. – Mindig jó érzés visszatérni a Népligetbe, hiszen 13 évet töltöttem el ott, s ezalatt az idő alatt remekül éreztem magam. A mai napig több egykori csapattársaimmal is tartom a kapcsolatot.

Alessio Mazzonetto, Rákóczi FC
Alessio Mazzonetto a Fradiban nevelkedett, de már a Rákóczi FC-t erősíti 
Fotó: Lang Róbert

Megfogyatkozott a Rákóczi FC

A kaposváriak egy meglepő vereséget követően utaznak a fővárosba, ahol a sérültek mellett nem számíthatnak a Főnix ellen kiállított Szederkényi Ádámra, ez pedig még jobban megnehezíti Székely Tibor munkáját, azonban a nehézségek ellenére is pontokért utazik a Népligetbe a Rákóczi.
– Ha mentálisan rendben leszünk, akkor nem lehet gond vasárnap – tette hozzá Alessio Mazzonetto. – Felkészültünk rájuk és azért megyünk, hogy elhozzuk a három pontot. A Főnix elleni meccset lezártuk, tovább léptünk rajta. Jó közösséget alkotunk, aminek köszönhetően gyorsan felállunk majd ebből a pofonból. Természetesen levontuk a tanulságokat és mindenképp bizonyítani szeretnénk, hogy a csoport élmezőnyében a helyünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában