Uszonyosúszás

2 órája

A dobogó közelében végzett Stadler Csenge Lignanoban

Októberben is az olaszországi Lignano városában rendezték az uszonyosúszók világkupa-sorozat egyik állomását, melyen a Kaposvári 1.MCM-Diamant Adorján SE úszója, Stadler Csenge is rajthoz állt.

Klein Péter Nándor

Az Adorján SE úszója, Stadler Csenge egyedüli kaposvári versenyzőként állt rajthoz a rangos nemzetközi, háromnapos versenyen, melyen ezúttal is a sportág krémje vett részt. Az úszó, aki egy évvel ezelőtt tért vissza az uszonyosúszáshoz, három versenyszámban 100, 200 és 400 méteres uszonyos gyorsúszáson állt rajthoz.

Kovács Zsófia és Stadler Csenge Lignanoban Fotó: Adorján SE
Kovács Zsófia és Stadler Csenge Lignanoban Fotó: Adorján SE

– Fő számában, 400 méteren a negyedik helyet szerezte meg, míg 200 méteren az ötödik helyen zárt – tájékoztatott Kovács Zsófia, a Kaposvári 1.MCM-Diamant Adorján SE sajtóreferense. – Sprint távon, 100 méteren a 15. helyen végzett, az alapozó időszakhoz képest kifejezetten biztató időeredményekkel. 

Stadler Csenge 200 méteres (1 óra 51 percnél), a 400 méteres (9 óra 1 percnél) uszonyos gyorsúszása az alábbi videón nézhető meg:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában