Hírek

2008.02.14. 14:47

Szó nincs kormányátalakításról!

A miniszterelnöknek nem áll szándékában átalakítani a kormányt - mondta Daróczi Dávid

mti

A miniszterelnöknek nem áll szándékában átalakítani a kormányt - mondta Daróczi Dávid a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón a arra a kérdésre reagálva, hogy a népszavazás után távozhat-e a posztjáról Lamperth Mónika szociális miniszter, és lesz-e kormányátalakítás.

A miniszterelnöknek nem áll szándékában átalakítani a kormányt. Nagyon határozottan tudom cáfolni ezeket a híreket -  hangsúlyozta a kormányszóvivő. "Ha valakinek egészen biztos a helye, akkor mondjuk például Lamperth Mónikáé az, mint ahogy minden miniszteré a kormányban" - reagált Daróczi Dávid a Lamperth Mónika távozásáról szóló sajtóhírekre.

Lamperth Mónika arra a kérdésre, hogy hogyan fogadta Simon Gábor államtitkári kinevezését a tárcához, azt válaszolta: szívesen dolgozik vele együtt. Mint mondta, Simon Gábor befolyásos politikus az MSZP-ben, hiszen az országos választmány elnöke, és a foglalkoztatáspolitikában jegyzett szakpolitikus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!