Hírek

2012.06.10. 19:55

Nem bírt az olaszokkal a címvédő: Spanyolország – Olaszország 1-1

Kissé álmos első félidő után az Eb eddigi legjobb meccsén Di Natale szerzett vezető gólt az olaszoknak, négy perccel később Fabregas egyenlített. A spanyol előny nem nőtt újabb góllá. Kassai Viktor és két magyar segítője nem hibázott a rangadón.

MTI

Döntetlent játszott egymással a címvédő spanyol és az olasz válogatott a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, a C csoport vasárnapi első összecsapásán.



A gól nélküli első félidő után a csereként beállt Di Natale révén a 60. percben megszerezte a vezetést az olasz gárda, ám a spanyolok négy perccel később, Fabregas révén egyenlítettek. A folytatásban a világbajnok együttesnek jóval több helyzete volt, ám a győztes találatot nem sikerült megszereznie.


Spanyolország-Olaszország 1-1 (0-0)
Gdansk, 40 ezer néző, v.: Kassai Viktor
      
Spanyolország: Casillas - Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Xabi Alonso - David Silva (Jesús Navas, 65.), Fabregas (Torres, 74.), Iniesta.

Olaszország: Buffon - Chiellini, De Rossi, Bonucci - Giaccherini, Marchisio, Pirlo, Thiago Motta (Nocerino, 90.), Maggio - Cassano (Giovinco, 65.), Balotelli (Di Natale, 56.)

Gól: Fabregas (64.), illetve Di Natale (60.)
Sárga lap: Jordi Alba (66.), Arbeloa (84.), Torres (84.), illetve Balotelli (37.), Bonucci (66.), Chiellini (79.), Maggio (89.)
   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!