Hírek

2011.04.17. 22:10

Magabiztos magyar rajt a világbajnokságon

A házigazda magyar jégkorong-válogatott magabiztos játékkal, 7-3-ra nyert a holland csapat ellen a divízió I-es világbajnokság vasárnapi nyitófordulójában, a Papp László Sportarénában.

(MTI)

A találkozó már az első harmadban eldőlt, a magyarok ugyanis öt perc alatt négy gólt szereztek. Miután Bartalis István a bemelegítés során részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, nem lehetett ott a magyar válogatott első mérkőzésén, a hollandok ellen. A találkozó előtt René Fasel, a Nemzetközi Jégkorong Szövetség elnöke hivatalosan is megnyitotta a világbajnokságot.

A házigazda magyar jégkorong-válogatott magabiztos játékkal, 7-3-ra nyert a holland csapat ellen a divízió I-es világbajnokság vasárnapi nyitófordulójában, a Papp László Sportarénában. Eredmény, 1. forduló: Magyarország-Hollandia 7-3 (4-0, 1-2, 2-1), gólszerzők: Sikorcin (14.), Horváth (16.), Kovács (18.), Sofron (19., 29.), Vas M. (44.), Vas J. (56.), illetve Hagemeijer (32.), van Schaagen (33.), van den Heuvel (59.)

Ted Sator együttese hétfőn 19:30 órakor a dél-koreaiak ellen folytatja szereplését a tornán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!