Ingatlanbazár

2023.09.23. 05:42

Kétszintes lakás Kaposváron, ami háznak tűnik

Sonline.hu

somogyi ingatlanpiac hirdetései közül kitűnt az a lakás, amely jobban hasonlít egy házra, mint egy lakásra, Van benne cserépkályha, hatalmas lépcső, 4 szoba, fedett terasz és garázs is. Önálló udvarrésze is rendelkezik, ráadásul a belső tér sem aprócska. Aki a házérzést jobban szereti a lakásnál mindenképp tekintse meg, mert ide azért nem kell kertész, érzetben mégis tudja hozni a házzal járó szabadságot. 

Kaposvár közkedvelt részén, Kecelhegyenen található ez a 127nm-es igazán figyelemre méltó két szintes társasházi lakás. Mérete, adottságai, elrendezése teljesen feledteti, hogy nem egy családi házban járunk. Az alsó szinten egy egybe nyitott konyha-étkező, egy hatalmas nappali és fürdőszoba zuhanyzóval található.. Az emeleten 3 szoba és egy sarokkádas fürdőszoba található. A lakás fűtése gáz cirkóval megoldott, és kiegészítéskét kandalló is használható. Az ingatlan klímával felszerelt, padlófűtés és központi porszívó is beépítésre került. Nyílászárói hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek A lakás egyediségét a nappaliból nyíló kis hátsó terasz és bejárat mellett található hangulatos kerti kiülő önálló udvarrésszel adja. Az ingatlanhoz tartozik egy saját garázs, zárt udvarában még egy kocsibeállásra van lehetőség.”[...]

További izgalmas találatok az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!