Könyvbemutató

15 órája

Szánthó Miklós: a nemzetközi globalista baloldali áradat szerteágazó a világon

Egy politikai árvíz, amely ellen neomarxistákat lebuktató könyvekkel lehet harcolni – jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Alejandro Peña Esclusa legújabb, a Neomarxista Rt. – A Sao Paulo Fórum választási csalássorozata Dél-Amerikában című könyvének bemutatóján.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

A főigazgató hangsúlyozta, a könyv a bizonyítéka annak, hogy „azok a módszerek, amelyeknek itt, Európában, az elmúlt évtizedben tanúi voltunk, ugyanazok Dél-Amerikában is, különösen, ha a választások integritásának megőrzéséről, ha nemzeti szuverenitásról, ha a belpolitikai élet szuverenitásáról van szó.” Szánthó Miklós beszédében kiemelte, hogy bár mi, magyar konzervatívok úgy tűnhet, hogy sokat beszélünk az összekapcsolódásról, vagyis a connectivityről, nem tesszük hiába – írja a Magyar Nemzet.  

A konzervatív összekapcsolódás azért fontos, mert a nemzetközi globalista baloldali áradat szerteágazó a világon mindenhol. Így nekünk – nemcsak a jobboldalnak vagy a konzervatívoknak, hanem a józan ész képviselőinek is

– nemzetközileg összehangolt választ kell adnunk” – tette hozzá.  

Az esemény panelbeszélgetésén a könyv szerzője ismertette, hogy a régióban milyen kifinomult módszerekkel dolgozik a politikai baloldal, és figyelmeztetett, ezek a mechanizmusok könnyedén átültethetőek más országokba is.

Ez már nem csupán egy latin-amerikai probléma

– fogalmazott Peña. 

A Magyar Nemzet teljes cikke ITT olvasható el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában