Felfoghatatlan

2024.06.23. 04:05

Gyász: meghalt az Operett Színház népszerű művésze

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Budapesti Operettszínház közkedvelt színésze. Vadász Zsolt mindössze 51 évet kapott az élettől.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Alina Vaska

A közlemény szerint Vadász Zsolt egy gyors lefolyású betegségben hunyt el június 21-én, péntek délután.

- A Budapesti Operettszínház mély megrendüléssel tudatja, hogy Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház művésze gyors lefolyású betegség következtében, ma délután, 51 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. 

Fájdalmunkat szavakban kifejezni lehetetlen. Vadász Zsoltot a Budapesti Operettszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később történik intézkedés. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy a család és társulat gyászát tartsák tiszteletben - írták.

Az Operettszínház sztárja sokoldalú művész volt

Vadász Zsolt a Gór Nagy Mária Színitanodában és a Budapesti Operettszínház Zenés-Színészképző Stúdiójában tanult színészetet és éneklést. 1997-től 2001-ig az egri Gárdonyi Géza színház tagja volt. 2000–2002 között a debreceni Csokonai Színházban játszott. 2001 óta a Budapesti Operettszínház művésze. Rendszeresen vendégszerepelt vidéken és külföldi színházakban is.

2008-ban megkapta az Évad Operettszínésze kitüntetést. Felesége Lukács Anita operetténekes-színésznő volt, akit 2008-ban vett el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!