Interjú

2024.07.21. 15:36

Kemping és színpad között ingázik Szabó Győző a Balatonon

A Kultkikötő nyári programsorozatának részeként a hétvégén mutatják be a Loveshake: Az élet összeráz című produkciót, amelyben a közönség Szabó Győzőt és párját, Rezes Juditot láthatja.

Koszorus Rita

A számos színházi és televíziós produkcióból is ismert Jászai Mari-díjas színművész nyaralássá bővítette a balatoni fellépést. 
Szabó Győző a Somogyi Hírlapnak arról beszélt: párjával egy formabontó színházi duettben mutatja meg a férfi-nő kapcsolatának ívét, annak csodáival és nehézségeivel. Mindehhez népszerű dalok és ismert koreográfiák adnak tökéletes hátteret.  

Történeteink saját történetek, megélt, igazi állomások.

 – mondta. 
Az előadás kendőzetlenül mesél a publikumnak a párról és hasonló őszinteséggel vallott lapunk kérdésére Szabó Győző a Balatonhoz fűződő viszonyáról is. Mint mondta: nyírségi gyerekként számára valóban a Balaton volt a riviéra. – Nyírbátorban nőttem fel, és amikor eljöhettem a Balatonra, az tényleg mindig olyan volt, mintha a tengerre mentem volna – mondta a színművész. 
Örök emléket hagytak benne a káptalanfüredi úttörőtáborok.   

Az az egy hét, amit ott tölthettem nyaranta, maga volt a Kánaán.

 – fogalmazott a Jászai-díjas színművész. – A táborozásaink olyanok voltak, mint a klasszikus filmekben, a mai gyerekeknek ez elképzelhetetlen. Nem volt okostelefon vagy tablet, csak számháború, lángos és vízi csaták a pajtásokkal – idézte fel a régi balatoni nyarakat. – Amikor egyetemista lettem, akkor sem maradhattak el a balatoni kirándulások. Aztán volt idő, amikor a Balaton nem volt az enyém, de most újra az. A családdal jelenleg Alsóörsön kempingezünk, a fellépés egyben nyaralás is számunkra, tette hozzá.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában