Zene füleinknek

2024.07.19. 11:50

Rockzenekar énekesnőjeként tündököl Jáger Kinga

Az ország az X-faktor kapcsán ismerhette meg a nagyatádi énekesnő nevét.

Koszorus Rita

Forrás: Roses of Thieves fb

A tehetségkutatóban való szereplése óta sok minden történt vele, férjhez ment és tavaly óta egy új zenekar énekesnőjeként csillogtatja meg tehetségét Jáger Kinga. 

A Roses of Thieves nagylemeze július 5-én jelent meg Gateway to Utopia címmel. A korongon található 10 dal mindegyike folk metál stílusú, ahogy a most megjelent kislemez a Blunderbuss című dal is. Az új zenéhez videóklip is készült, amelyet már pörgetnek a videómegosztón a súlyosabb dallamok kedvelői. 

Az új anyagot a M2 Petőfi tv is bemutatta, ahol Kinga elmondta, hogy habár ő az egyetlen női tag a zenekarban, de mégis egyenlőek a tagok. De a somogyi énekesnő mesélt a klipforgatásról, ami nem volt zökkenőmentes. 

A banda nem pihen hiszen sorban kapják a felkéréseket, a héten éppen Szlovéniában, Mariborban koncerteztek. De Kinga fellép Böhönyén is, a hagyományos Illés napi búcsún hallgathatta meg a közönség csengő hangját. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában