Klasszis

2024.07.14. 09:46

Szoboszlai imádja a siófoki Plázst

A hétvégén ismét Siófokon kapták lencsevégre Szoboszlai Dominikot.

Koszorus Rita

Forrás: Origo.hu

Ezen a hétvégén is hatalmas buli volt a Plázson, ahogyan az lenni szokott a nyári időszakban. A hétvégi Ultra Color Festival fellépője volt K. Kevin, akivel egy szelfi erejéig Szobo is összeállt. Egy ideiglenesen látható történetbe került a fotó, amire Kevin azt írta: twin, vagyis iker. S, meg kell hagyni a fotón, tényleg eléggé hasonlítanak egymásra. 

Ikertornyok: K.Kevin és Szoboszlai Dominik.
Forrás: Instagram

Szoboszlai Dominik már egy héttel ezelőtt is a Plázson bulizott, akkor Csepregi Évával szelfizett, aki büszkén meg is osztotta a magyar klasszissal készült képet saját közösségi oldalán. 

Mindez azt követően történt, hogy Olaszországban nyaralt a focista gyönyörű barátnőjével, Buzsik Borkával. Aki a foci eb idején körülbelül annyira izgalmas téma a rajongóknak, mint az, hogy mennyi gól születik a mecseken. Erről korábban Bors írt. 

Olaszország után a Magyar Tengernél lazít.
Forrás: Magyar Nemzet

A hétvégén az Instagramra került fotókról az nem derül ki, hogy vajon testőre is elkísérte el Szoboszlait a siófoki buliba. De valószínűleg igen, hiszen arról Világgazdaság is írt, hogy a magyar válogatott csapatkapitányának minden lépést követi a férfi. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában