Férfi és nő

2024.09.03. 18:21

Kísértés: a csábító somogyi lány csak indulás előtt árulta el a családjának, hogy Thaiföldre utazik

Gyékényesi csábító is szerepel a TV2 új tévé-realityjében. A szeptember 1-jén indult Kísértésben négy pár teszi próbára kapcsolatát egy thaiföldi szigeten, ahol Zuggó Niki is a csábító szinglik táborát erősíti.

Koszorus Rita

Forrás: origo.hu

A 23 éves Zuggó Nikolett belevetette magát a játékba, amikor a TV2 új műsorába, a Kísértésbe jelentkezett. A gyékényesi származású fiatal szépség azután döntött így, hogy hazaköltözött Svájcból. – Úgy gondoltam, hogy a sok munka után jó lesz egy kis pihenés, mesélte kérdésünkre a szőke szépség, aki nyaralásnak fogta fel az egész szereplést. 

kísértés
Szoboszlai Dominik álmai pasija a Kísértés című műsor szereplőjének.

Niki saját bevallása szerint imádja az extrém sportokat; álompasija” nem más mint a Liverpool FC magyar szupersztárja, Szoboszlai Dominik. Egy kapcsolatban nagyon szeret főzni, értékes időt együtt tölteni, néha külön lenni. 

Élmény volt a forgatás 

Nikolett életében először járt Thaiföldön, így hatalmas élmény volt számára a paradicsomi körülmények között zajló forgatás.

– Amikor jelentkeztem úgy gondoltam, hogy megismerek új embereket és szép lesz a környezet. Ez tényleg így volt, nagyon tetszett, hogy mindig jó idő volt és nagyokat buliztunk. Ráadásul mindenki nagyon kedves volt – mondta a Kísértés somogyi szereplője. 

kísértés
Szuper volt a hangulat.
Forrás: origo.hu

Meglepetés volt, hogy elutazik a Kísértés helyszínére

A forgatás idejére a versenyzők nem telefonozhattak és egy gyönyörű helyszínen, idegenekkel összezárva kellett élniük.
– Azt hittem nehezebb lesz ezt kibírni, de végül egész jól ment. Ennek ellenére nagyon jó volt hazajönni, az itthoni barátokhoz és a családhoz – mondta Niki. Akinek családja is figyelemmel kíséri a tv-s szereplését. – Nem akartam senkit stresszelni, úgyhogy csak indulás előtt közöltem a kész tényeket anyukámmal. Persze nagyon féltett, mert elmentem egy hónapra, de ő is nézi az epizódokat és mindig ír, vagy telefonál, hogy látott a tévében – mesélte Zuggó Nikolett. 

293A5130
Belevetette magát a buliba. 
Forrás: origo.hu

Kamatoztatná a hírnevet 

Zuggó Nikolett mindenkinek azt javasolja, hogy nézze a műsort, hiszen izgalmas és fordulatokban gazdag részekre számíthatunk. Elárulta azt is a Sonline-nak, hogy kamatoztatná a műsor miatt jött hírnevet. – Személyi edző vagyok és szeretnék a szakmámban dolgozni. Abban bízok, hogy hoz majd a Kísértés pár követőt, éppen ezért igyekeztem végig pozitív képet mutatni magamról a műsorban. 

A Kísértés, a párok próbája új részei hétfőtől csütörtökig 21.30-kor kerülnek képernyőre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában