Fotók

21 órája

Biztonság Hete: játékosan hívták fel a figyelmet a szabályos közlekedésre

Közlekedésbiztonsági nap volt a kaposvári Berzsenyi Dániel Evangélikus Általános Iskolában szerdán. Tematikus játékokat és interaktív foglalkozásokat tartogatott a gyerekek számára a Biztonság Hete programsorozat.

Marosi Gábor

Fotó: TIBOR KOVACS

A Somogy Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság alsó és felső tagozatos gyerekeknek szervezett tematikus játékokat és interaktív foglalkozásokat a Biztonság Hete programsorozat keretében. Az eseményen külön is felhívták a résztvevők figyelmét arra, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen mindig szabályosan közlekedjenek, tartsák be a KRESZ előírásait és előzzék meg a baleseteket. 

Fotó: Kovács Tibor

Az érdeklődőket a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési, baleset-megelőzési és toborzó standja mellett a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Magyar Vöröskereszt Somogy Vármegyei Szervezete, a Somogy Vármegyei Kormányhivatal, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Somogy Vármegyei Igazgatósága, a MÁV Területi Vasútbiztonság Pécs, és a Magyar Biztosítók Szövetségének munkatársai is várták a helyszínen.

A rendezvénysorozatot már nyolcadik alkalommal szervezte meg az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) a Magyar Biztosítók Szövetségével (Mabisz) közösen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában