Vármegyei időjárás

3 órája

A reggeli köd után, derült vasárnapra lehet számítani

Ragyogóan napos időre számíthatunk. A csapadék teljesen kizárt. Reggel -2, +6 délutám 13, 17 fok valószínű. A keleties szél néha megélénkül.

Fotó: Max4e Photo

Somogy vármegye térségében vasárnap országszerte nyugodt, frontmentes, őszi idő lesz jellemző. A hajnal hidegnek, párásnak, foltokban ködösnek, a nappali időszak szikrázó napsütésesnek, itt-ott fátyolfelhősnek és októberi időszakhoz kellemesen enyhének várható. A déli országrészben lesz továbbra is enyhébb az idő. Nyugaton olykor élénkebb, keleten gyenge délkeleti légmozgás várható. Éjszaka eseménytelen, csillagfényes, szélcsendes és párásodó időre készülhetünk. Az ismert fagyzugokban ismét fagypont közelébe, északkeleten fagypont köré hűl a levegő. Hajnalban ködfoltok is kialakulhatnak, de várhatóan még csak kis körzeteket érintően.

A jellemző hőmérséklet átlaga:
vasárnap reggel 4,
vasárnap délután 16,
hétfő reggel 5 fok körül alakul.

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:
- Hétfőn és kedden előreláthatólag csak árnyalatnyit változik a légköri helyzet. Marad a frontmentes, nyugodt, őszi időjárás, de fokozódó ködhajlam mellett a hajnali, reggeli párásság határozottabbá válhat, majd délelőttönként átmenetileg fokozatosan vékonyodó rétegfelhőzetté alakulhat. Továbbra is valószínűbb a napsütéses, illetve vékony fátyolfelhőzeten át szűrt napsütéses, kellemes, őszi idő időjárás. Továbbra is hideg hajnalokra és enyhe délutánokra van kilátás, de pár fokot gyengülhet az éjszakai lehűlés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában