Baleset

2024.07.24. 08:27

Halálra gázolt egy nőt a Tópart IC a reggeli órákban

Siófok területén, Balatonszéplak felső és Siófok állomás között a Nagykanizsáról 5 óra 14-perckor Budapestre elindult Tópart Intercity egy gyalogos átjáróban elütött egy embert, közölte a MÁV Inform.

Kovács Gábor László

Fotónk illusztráció!

Fotó: Peter Gudella

Siófok és Zamárdi felső között állt a forgalom, a vonatok várakozásra kényszerültek, emiatt a dél-balatoni vonalon ezen a szakaszon késésekre lehet számítani. Reggel 8 óra körül Siófok és Zamárdi felső között újraindult a vonatközlekedés, a helyszínelés helyén lassabban. A vonatok így már nem kell várakozniuk. A dél-balatoni vonalon 20-40 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani. A balesetben érintett Tópart IC csak Siófokig közlekedett, utasai a Siófokról 8 óra 15-kor továbbinduló Déli-Parti InterRégió járattal utazhattak a Déli pályaudvar felé. Információink szerint a baleset áldozata egy nő volt, aki életét vesztette. Úgy tudjuk, hogy baleset, és nem öngyilkosság történt.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában