Videó

2024.09.13. 09:19

A biztonsági őrök verték meg a vendégeket egy balatoni szórakozóhelyen

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádol két biztonsági őrt, akik előbb kitessékelték, majd bántalmazták a balatoni bárból már amúgy is távozni szándékozó fiatalokat.

Kovács Gábor László

Két fiatal férfi egy Balaton-parti szórakozóhelyen mulatott, csakhogy a hajnali órákban egyikük feltűnően, erősen gesztikulálva szóvá tette azt, hogy táncolás közben valaki véletlenül meglökte. Ezt látva a barátja a további konfliktushelyzet kialakulásának megelőzése érdekében jobbnak látta, ha mindketten távoznak a diszkóból, a kijárat felé vezető úton azonban a biztonsági őrök is közbeléptek.

A meglökése miatt korábban méltatlankodó férfit az egyik őr a karjánál fogva vezette ki a szórakozóhelyről, majd annak ellenére, hogy semmilyen ellenállást nem tanúsított vele szemben nagy erővel többször megütötte az arcán. Eközben a társa sem maradt tétlen, rátámadt a diszkóból mindössze távozni szándékozó másik férfira, akit úgy megütött a halántékán, hogy a sértett az egyensúlyát vesztve a tetőszerkezetet tartó korlátot is lefejelte. Nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. 

A Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlottak ellen pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában