Somogyi Nyugdíjasok

2024.06.27. 09:36

A tűzugrás sem maradt ki a programból

Varga László

Többéves hagyomány folytatásaként a Szentjakabi Nyugdíjas Egyesület ez évben is megrendezte a Szent Iván-éji tűzugrást. Az eseményen az előző évektől eltérően ezúttal csak az egyesület tizennyolc tagja vett részt, s bár a program sem volt olyan gazdag, mint korábban, a hangulatra ezúttal sem lehetett panasz. Zanotta Ilona elnök elmondta, elsősorban anyagi okokból szűkítették a programot, a lényeg azonban az volt, hogy a közösség tagjai érezzék jól magukat. Ennek pedig a rendezvény minden szempontból megfelelt, amihez a nyárson sült finomságok, a jóféle itókák és Bata Zsolt által szolgáltatott zene is hozzájárult. 
Az est csúcspontja a tűzugrás volt, amit biztonsági okokból elsősorban az egyesület fiatalabb tagjai vállaltak, de az idősebbek közül is néhányan bizonyították, hogy azért még őket sem kell leírni. A jól sikerült esemény a késő éjszakába nyúlóan ért véget. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában