Kaposvár

2024.08.30. 14:02

Neves levelekkel gyarapodott az életfa

Tovább lombosodott a kaposvári életfa pénteken délelőtt.

Marosi Gábor

Fotó: Lang Róbert

A városligetben található alkotásra újabb 72 gyermek nevét és születési dátumát tartalmazó levelecske került fel. Azoknak a babáknak az adatai, akik 2023. augusztus elseje és 2023. október 31-e között születtek.

életfa Kaposvár
Lombosodott az életfa Fotó: Lang Róbert

Az ünnepségen az egyik édesapa, Szabó Ádám érdeklődésünkre elmondta, jó érzéssel tölti el, hogy kislánya nevét is olvashatja az életfán. Jó kezdeményezésnek tartja, hogy a város ezáltal is gondol a gyermekekre. Egy másik szülő, Rajna Tamás is hasonló gondolatokat fogalmazott meg. Az édesapa azt mondta, gyakran sétálnak majd el a városligetbe, hogy megcsodálhassák az országban egyedülállónak számító alkotást.

Az eseményen résztvevő szülőket, nagyszülőket, dédszülőket Szita Károly Kaposvár polgármestere köszöntötte. A város vezetője beszédében kiemelte, Kaposvárnak nagyon sok jelképe van, egyike a városligetnek az a része, ahol az életfák sorakoznak.
– Számomra ez a legkedvesebb tér, mert itt találkozhatunk önökkel és mondhatunk köszönetet azért, hogy gyermekeikkel megajándékozták a közösségünket is – hangsúlyozta Szita Károly.  
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában