Pályázat

3 órája

Megrajzolják a rendőrlét kihívásait

Én így látom a rendőröket címmel  a Somogyi Vármegyei Rendőr-főkapitányság (SVMRFK) Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja rajzpályázatot hirdetett hátrányos helyzetű és roma származású gyermekeknek.

Harsányi Miklós

Fotó: Kraft Robert

- Megszólítani és mozgósítani kívánjuk a somogyi gyermekeket, akik szívesen készítenek a rendőrök munkájával, a rendőrséggel kapcsolatos pályaművet - derült ki az SVMRFK keddi tájékoztatójából. - A beérkező pályázatokat később elektronikus felületeteken, illetve kiállításokon bemutatjuk. 

A kiíráson 7-14 évesek indulhatnak, s olyan pályaművek elkészítését várják, amelyekben a gyermekek megtörtént vagy kitalált, a rendőri helytállással , illetve a  rendőrséggel kapcsolatban rajzot készítenek. Előnyben részesülnek azok a pályaművek, amelyek sajátos témában, egyedi technikával készülnek, s ezzel együtt a rendőrlét kihívásaira, szépségeire rávilágítanak. Egy gyermek egy pályaművel indulhat. A pályázatokat legkésőbb november 15-ig lehet eljuttatni a SVMRFK-hoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában