Osztopán

2 órája

Pacalt is főztek a versenyzők

Harsányi Miklós

Falunappal egybekötött kétnapos búcsút tartottak a hétvégén Osztopánban, disznóvágás és főzőverseny is szerepelt a programban. Tíz csapat vállalta a küzdelmet, az üstökben húsos káposzta, pacal és halászlé is rotyogott. A község erdélyi testvértelepüléséről, Galócásról egy nyolcfős küldöttség érkezett, akik a házigazdákkal egy labdarúgó-mérkőzésen mérték össze tudásukat. Vasárnap misét tartottak a kaposvári Vikár Béla Vegyeskar közreműködésével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában