Kihívás

2 órája

A Kutyatár javára gyűjtött a kaposmérői szuper osztály

A Kaposmérői Hunyadi János Általános Iskola 6. A osztálya is csatlakozott A legszuperebb osztály országos kihíváshoz, mely során három kihívást kell teljesíteniük 2025 tavaszáig.

Klein Péter Nándor

– Az első kihívásunk, a gyerekek  javaslata alapján egy adománygyűjtési akció volt – tájékoztatott Dénesné Szak Andrea, Kaposmérői Hunyadi János Általános Iskola a 6. b osztály osztályfőnöke. – Ezt a kaposvári Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület számára hirdettünk meg, nagyjából egy hónapja. A gyerekek szorgalmasan gyűjtötték a felajánlásokat, melyeket csütörtök délután egy nagyobb csapattal ki is szállítottuk a menhelyre.

A kaposmérői szuper osztály ki is szállította az adományt
A kaposmérői szuper osztály ki is szállította az adományt Fotó: Dénesné Szak Andrea

A szuper osztály korábban diákpályázatot is nyert

Dénesné Szak Andreától továbbá megtudtuk azt is, hogy a diákok sok érdekes információt hallhattak a menhely működéséről, illetve az állatok sorsáról, s sok pozitív élménnyel gazdagodtak a kampány során. Az osztály az előző tanévben is jeleskedett, amikor is első helyezést ért el „Bántasz vagy Támaszt adsz? A döntés a Tiéd!” országos diákpályázaton.  

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában