Különleges vitorlásverseny indul Siófok, Alsóörs és Sóstó között

2024.06.27. 11:21

Érkezik a BAHART Regatta vitorlásverseny I. futama Siófokra

Indul az BAHART Regatta 1 futama Siófokon! Június 29-én vitorlásverseny, kvízjáték és parti programok várják a résztvevőket és az érdeklődőket egyaránt.

Hajdú Marianna

Június 29-én elstartol a BAHART Regatta Siófokon. Ezen a napon a Balaton szerelmesei és a vitorlázás iránt érdeklődők izgalmas versenynek lehetnek szemtanúi a Siófok – Alsóörs – Sóstó közötti vízterületen. Kerekes Kázmér versenyvezető és csapata egy rövidebb pályával is gondoskodik arról, hogy még gyengébb szél esetén is teljesíthető legyen a futam, így mindenki részesülhet a verseny izgalmában.

A nap fénypontja azonban nem csak a verseny lesz. Csodálatos környezetben, a szokásos színvonalú vendéglátás és különleges parti programok várják a versenyzőket és a látogatókat. A Yacht Charter Guru által elindított ismeretterjesztő előadássorozat idei első vendége Berecz Zsombor, az MVSz szövetségi kapitánya, olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vitorlázó lesz. A Sámánok csapatkapitányaként az SSL világversenyen elért bravúros magyar győzelemről fog beszélni a hallgatóságnak.

Este 18:00 órától játék indul a BAH Regatta QuizART, ahol a Balatonnal és a hajózási szabályismerettel kapcsolatos kérdések várnak a csapatokra. A kérdéseket és animált versenyhelyzeteket a színpadi ledfalon vetítik ki, amelyekre a csapatok mobilalkalmazáson keresztül válaszolhatnak. 

A versenyre nevezők számára ingyenes kikötési lehetőségek biztosítanak a szervezők a szabad helyek erejéig. 

További információkat a https://yachtcharterguru.com/bahart-regatta-2024-1-futam-siofok oldalon lehet olvasni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában