Babinszky Bence aláírt

2024.06.27. 07:50

Marad a Rákóczinál a gólerős támadó

Új szerződést írt alá a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kaposvári Rákóczival az előző idényben tizenhat gólig jutó támadó, Babinszky Bence.

Klein Péter Nándor

Babinszky Bence aláírta új szerződését

Fotó: Klein Péter Nándor

A jelenleg 23 esztendős a Ferencváros és az MTK korosztályos csapataiban nevelkedő, utóbbi színeiben a másodosztályban is bemutatkozó labdarúgó egy évvel ezelőtt csatlakozott az NB III. Dél-Nyugati csoportjában szereplő Kaposvári Rákóczi FC együtteséhez. A bajnokság őszi felében még nem igazán találta meg a számításait a somogyi vármegyeszékhelyen, azonban az új vezetőedző, Székely Tibor érkezésével szárnyakat kapott. Összesen tizenhat gólt szerzett a zöld-fehér együttes mezében az előző idényben és több mérkőzésen is főszerepet vállalt a sikerben, így a kaposvári labdarúgás jövője szempontjából fontos, hogy új szerződést írt alá klubbal. 

– A vezetőedző személye nagy szerepet játszott abban, hogy meghosszabbítottam a szerződésem és Kaposváron maradtam – mondta Babinszky Bence. – Szeretem a klubot, jól érzem magam, s szeretnék továbbra is itt dolgozni a kitűzött célokért. 

A támadó szemmel láthatóan nagy önbizalommal futballozott a tavaszi idényben, és a góllövő cipőjét is megtalálta: a felkészülés során tizenhárom alkalommal volt eredményes, ezt a jó formáját pedig átmentette a bajnokságra, ugyanis tizenhárom meccsen tizenegy találatot jegyzett. 
– A legtöbbet az jelenti számomra az, hogy a vezetőedző bízik bennem – tette hozzá Babinszky Bence. – Tudtam, hogy ez a teljesítmény bennem van, és szerencsére jól megy a közös munka. A következő idényben legalább ugyanennyi góllal, ha nem többel szeretnék hozzájárulni a sikerekhez. 
Babinszky Bencének bár több ajánlata is volt, mégis úgy döntött, hogy Kaposváron szeretné folytatni a megkezdett munkát, így egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá a Rákóczival. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában