Labdarúgás

2024.07.27. 16:14

Fiatal középpályással erősített a Rákóczi

Balogh Ákos személyében fiatal, még csak 19 esztendős középpályást igazolt az NB III. Dél-Nyugati csoportjában érdekelt Kaposvári Rákóczi FC.

Klein Péter Nándor

Balogh Ákos és Takács Róbert, a Rákóczi FC technikai vezetője

Fotó: Lang Róbert

Balogh Ákos Szombathelyen, a Haladásnál, illetve az Illés Akadémián töltötte az utánpótlás éveit egy részét, majd 2019-ben Győrben folytatta pályafutását, ahol az ETO Akadémia csapatában bemutatkozott a harmadosztályban is. Az előző idényben az NB III. Észak-Nyugati csoportját a 14. helyen záró Haladás VSE együttesében szerepelt, melyben 26 bajnokin és három Magyar Kupa meccsen kapott lehetőséget, s egy gólt szerzett.
– Az átigazolásom egyik fő szempontja az volt, hogy a Kaposvár kombinatív, sok passzra épülő támadófutballt játszik, ami hozzám a legjobban illik – mondta Balogh Ákos. – Egy jó csapat, egy nagyszerű társaság alakult ki, amely sokra hivatott, úgy gondolom, minden adott arra, hogy egy jó idényünk legyen. A társak befogadók, az idősebb játékosok pedig maximálisan segítették a beilleszkedésemet. Az egyéni célom, hogy minél többet tudjak játszani és a jó teljesítménnyel háláljam meg a bizalmat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában