Strandröplabda

2024.07.01. 16:01

Öt kategóriában avattak győzteseket

Fenyő Gábor

Marcaliban folytatódott a hagyományos Bazsado strandröplabda-bajnokság az ötödik forduló mérkőzéseivel. Az öt kategóriában 23 páros küzdött egymással – na meg persze a kánikulai hőséggel –, s a résztvevők a meccsek közötti szünetekben a medencékben kereshettek felüdülést. Az U13-at a Gulyás Natália, Varga Amanda, az U15-öt az Erdős Hédi, Nock Rebeka, a női párost a Bali Lilla, Pintér Zsanett, a vegyes párost a Pintér Zsanett, Pintér Barna, míg a hobbi kategóriát a Nock-Vető Kata, Nock Rebeka alkotta páros nyerte.


Az ötödik forduló eredményei


U13 (három páros): 1. Gulyás Natália, Varga Amanda, 2. Biczó Viktória, Nock Dorina, 3. Harangozó Lara, Schludt Dorina.
U15 (két páros): 1. Erdős Hédi, Nock Rebeka, 2. Csizmazia Ákos, Lelovics Levente.
Női páros (négy páros): 1. Bali Lilla, Pintér Zsanett, 2. Gulyás Natália, Erdős Hédi, 3. Nock-Vető Kata, Nock Rebeka.
Vegyes páros (öt páros): 1. Pintér Zsanett, Pintér Barna, 2. Embersics Alíz, Korpádi Balázs, 3. Varga Laura, Varga Balázs.
Hobbi kategória (kilenc páros): 1. Nock-Vető Kata, Nock Rebeka, 2. Embersics Alíz, Korpádi Balázs, 3. Varga Laura, Varga Balázs.

 

A Búzavirág SC immár 31. alkalommal rendezi meg ezen a hétvégén, szombaton (az esőnap vasárnap) a Desedán két fiatalon elhunyt játékosa, Gál Norbert és Sziklai Tamás emléke előtt adózva a hagyományos strandröplabda-tornáját. A résztvevők most is négy kategóriában – női, férfi és vegyes páros, valamint öregfiúk-seniorok (a játékosoknak legalább 40, a párosok összéletkorának pedig 90 évnek kell lennie) – léphetnek pályára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában